KDU.breadcrumbs.homeAktuálně KDU-ČSL: Heslo kampaně – Zodpovědně

KDU-ČSL: Heslo kampaně – Zodpovědně

Přidáno 29. 8. 2017
Ilustrační foto
KDU-ČSL představila vizuální koncepci volební kampaně a také podobu kandidátek pro letošní podzimní volby.
Kampaň staví na vlastnosti, se kterou se KDU-ČSL dlouhodobě ztotožňuje, a tou je „zodpovědnost“.

„Zásadním slovem bude Zodpovědně. Například Zodpovědně pro společný domov nebo pro lidi, kteří si sami pomoci nemohou. Jsme zodpovědní, to znamená, že se snažíme být těmi, kteří myslí na budoucnost a chrání, co je dědictvím našich otců,“ řekl Pavel Bělobrádek, předseda strany.

Celostátní výbor KDU-ČSL také odsouhlasil podobu kandidátních listin.

V devíti krajích povedou kandidátky do voleb současní poslanci: v Královéhradeckém kraji Pavel Bělobrádek, v Olomouckém Marian Jurečka, v Jihočeském Jan Bartošek, ve Středočeském Ivan Gabal, na Vysočině Vít Kaňkovský, v Moravskoslezském Pavla Golasowská, ve Zlínském kraji Ondřej Benešík, v Jihomoravském Jiří Mihola a v Praze Daniel Herman.

V Plzeňském kraji je v čele kandidátky Stanislav Antoš, v Karlovarském kraji Olga Haláková, v Ústeckém kraji Michal Pehr, v Libereckém kraji Václav Nosek a v Pardubickém kraji Marek Výborný.

Kandidátní listiny naleznete ZDE.